PC

Internet Explorer odlazi u istoriju 2022. godine

Microsoft će naredne godine svoj dugogodišnji Internet Explorer zvanično poslati na groblje pretraživača. Oproštaj dolazi nakon dugog niza godina tokom kojih je IE davao poslednje znake života, praktično od 2015. godine, kada je Windows okruženje upoznato sa Edge pretraživačom.

15. juna 2022. godine će Microsoft ukinuti podršku za The Internet Explorer 11, dok će podrška za IE sajtove i aplikacije u Edge pretraživaču ostati prisutna do 2029. godine. Što se tiče drugih Microsoft aplikacija, poput Microsoft 365, podrška za IE 11 se ukida već avgusta ove godine.

Internet Explorer će malo kome nedostajati, pošto je broj korisnika od dolaska Chrome i drugih pretraživača značajno opao, čak i kod IE 11 verzije koja je dosta stabilnija od prethodnika.

Šta vi mislite, da li je Internet Explorer zreo za penziju?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top