Mobile

Take-Two – vlasnik studija Gearbox i Rockstar – će do 2024. godine izdati 62 igre

Jedan od giganata gejming industrije, kompanija Take-Two, pred sobom ima dosta uzbudljiv period, pošto planira da donese ogroman broj igara u naredne 3 godine.

Kompanija koja u svom vlasništvu ima studije Rockstar, Gearbox i mnoge druge, planira da do 2024. godine izda čak 62 naslova, od toga će 21 igra biti objavljena do kraja tekuće fiskalne godine, odnosno do aprila 2022.

Nažalost, nije spomenuto koje će to igre biti, ali moguće je pretpostaviti na osnovu tabele u kojoj je otkrivena količina. Take-Two studiji rade na igrama za mobilne telefone, nezavisne, imerzivne kao i remastere već izdatih igara.

Što se tiče narednih meseci, možemo očekivati igru studija Gearbox koja je deo nove franšize, WWE 2K22, NBA 2K22, GTA 5 za next-gen konzole kao i druge skoro izdate naslove koji će se pojaviti na ovim platformama. Uz to očekujemo da će GTA 3 na svoju 20. godišnjicu dobiti specijalno izdanje, a nadamo se i nečem višem.

Što se tiče perioda izvan aprila 2022. godine, nadamo se da će tu biti predugo očekivani GTA 6, novi Bioshock, Borderlands spin-off, Mafia 4, povratak Max Payne franšize. Naravno, ovo su samo naše želje, a videćemo kakva će biti realnost bliske budućnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top