PC

Bethesda i Microsoft će imati udruženu konferenciju na E3 2021

Pošto je Microsoft kupio ZeniMax Media i Bethesda i time ih doveo pod svoje okrilje, izgleda da će oni sve stvari raditi zajedno.

Vođa Xbox Games Studios grupe, Met Buti, otkrio je u skorašnjem intevjuu da će Microsoft i Bethesda imati udruženu konferenciju na predstojećem E3 2021 događaju, koji će se održati tokom juna meseca.

To znači da će u istom vremenskom periodu, odnosno trajanu događaja, obe strane na jednom mestu predstaviti šta je sve u pripremi za igrače koji igraju na Xbox konzolama i računarima. Podsećamo, ranijih godina su Microsoft i Bethesda nastupali zasebno, s tim što je Bethesda prošle godine preskočila bilo kakav vid predstavljanja nadolazećih naslova.

Fanovi imaju visoka očekivanja od obe strane na E3 sajmu, a najviše od svega se očekuju novi detalji vezani za svemrisku naučno-fantastičnu avanturu Starfield za koju su nedavno stigle glasine da će biti Xbox ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top