PC

Red Dead Redemption 2 je sada moguće igrati i kroz VR

Zahvaljujući dolasku odlične modifikacije, sada je Red Dead Redemption 2 moguće u potpunosti preći sa VR uređajem.

Isti moder koji je kreirao VR mod za GTA 5, sada je isto učinio isto i za Red Dead Redemption 2, čime je omogućeno da se čitava kampanja, i sporedni sadržaj igre iskusi sa kacigom na glavi, čime se dobija novi nivo imerzije.

Mod je rezultat šestomesečnog rada i velike podrške zajednice, koja je moderu Luku Rosu pomogla da ovaj mod postane realnost. Moder je imao dosta problema, pošto nije mogao koristiti mod iz GTA 5, već je iznova morao kreirati potpuno novi kod zarad mogućnosti igranja.

Sa VR uređajem, mod omogućava da se Red Dead Redemption 2 iskusi iz prvog ili trećeg lica. RDR2 VR mod je dostupan putem Patreon strane modera.

Za slučaj da niste uvereni, bacite pogled na video ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top