Vesti

POKLANJAMO 20 primeraka štampanog Play!RETRO časopisa

Evo nečega što verovatno niste očekivali.

Prošlog meseca smo razbili formu i doneli smo baš specijalno izdanje časopisa Play! u saradnji sa Muchom koje je bilo posvećeno retro igrama iz Zlatne ere video igara. To specijano izdanje možete čitati u digitalnom izdanju na ovom linku, a sada imate priliku da dobijete i štampano izdanje.

Na našem profilu na društvenim mrežama Facebook i Instagram možete pronaći nedavnu objavu na kojoj delimo po 10 primeraka Play!Retro časopisa. Pravila za prijavu su dosta prosta, potrebno je da

  • Lajkujete/Pratite Play!Zine
  • Lajkujete objavu
  • U komentaru napišete koja je vaša omiljena retro igra

I naravno, slobodno možete pozvati prijatelje da se pridruže i učestvuju.

Nagradna igra traje sve do srede, 26. maja, kada ćemo proglasiti i kontaktirati dobitnike.

Srećno!

Link do nagradne igre na Facebook profilu

Link do nagradne igre na Instagram profilu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top