PC

Sledeće nedelje saznajemo više o Virtua Fighter projektu na kome radi Sega

Sega je na prošlogodišnjem Tokyo Game Show-u otkrila veoma misterizoni trejler. Saznali smo da kompanija radi na Virtual Fighter x esports projektu, ali nismo dobili ni mrvicu novih informacija ili detalja o kakvom projektu se radi. Danas je međutim otvoren novi veb-sajt, Youtube kanal i stranice na socijalnim mrežama koje odbrojavaju vreme kada će obožavaoci tuča znati o kakvom poduhvatu se zapravo radi. 

Na svežoj zvaničnoj strani i socijalnim mrežama dobili smo podatak da se velika najava sprema za 27. maj u 20:00 časova. Imamo dovoljno vremena da označimo datum u našim gejming kalendarima, a šta bi ste vi voleli da vidite sledeće nedelje? Možda kompanija planira da bude konkurencija Capcom-u u žanru esports tuča? Poslednje igre iz ove franšize su izašle na mobilnim telefonima i arkadama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top