PlayStation 5

Još jedna PS5 ekskluzivna Final Fantasy igra bi mogla biti najavljena na E3 2021

Pored Final Fantasy 16, naslova koji je već duži period u razvoju, izgleda da Square Enix radi na još jednoj igri iz popularne Final Fantasy franšize.

Nove glasine navode da će nova igra ići istim koracima kao FF 16 i da će biti Playstation 5 ekskluziva. Drugih detalja za sada nema, ali je naznačeno da će igra najverovatnije biti najavljena tokom predstojećeg E3 2021 događaja, zakazanog za 12. jun.

Square Enix je potvrdio svoje prisustvo na E3 sajmu, i najavio je da će predstaviti nove igre. Tu očekujemo neki novitet povodom 25 godina postojanja Tomb Raider franšize, a sada i Final Fantasy naslov koji će verovatno biti neki spin-off.

Izvor ovih informacija je insajder Navrta, koji ima prilično dobar kredibilitet kada se radi o otkrivanju detalja vezanih za Playstation i Square Enix. On je prošle godine pre same najave govorio o najavi Final Fantasy 16, kao i tome da će igra biti vremenska PS5 ekskluziva, a otkrio je i detalje za Marvel’s Avengers.

Što se same ekskluzivnosti skorašnjih Final Fantasy igara tiče. Final Fantasy 7 Remake je i dalje potpuna Playstation ekskluziva, iako je prošao period od godinu dana posle kojeg je planirano da se “sedmica” pojavi i na ostalim platformama. Za sada, o tome nema nikakvih reči, ali se fanovi nadaju da će se to promeniti narednog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top