PC

Procureo deo trejlera za Battlefield 6, igra će se zvati samo “BATTLEFIELD”

Curenje detalja i fotografija iz Battlefield 6 je postalo ustaljena praksa proteklih nedelja, a izgleda da se sa time neće stati sve dok Electronic Arts zvanično najavi igru, ili dok ne procuri čitav trejler.

Nakon fotografija koje su prošle nedelje osvanule na internetu, sada je stigla nova tura koja otkriva dodatne detalje. Novi album na sajtu Imgur prikazuje ranije fotografije ali i nove koje su u istom stilu kao i prethodne. Na osnovu fotografija možemo videti da je pred igračima futurističko ratovanje, kao i da će naziv nove igre najverovatnije biti samo “Battlefield”.

View post on imgur.com

To nije sve, pošto je na društvenoj mreži TikTok osvanuo jedan video, koji bi se inače zanemario. Taj video sadrži scene iz raznih Battlefield igara, kao i World War 3 pucačine, ali u njemu mogu videti i 2 klipa koja dolaze iz novog Battlefielda.
U prvom klipu koji se pojavljuje na početku može se videti izgled HUD-a i mape, zajedno sa jedinicom od 5 igrača.
Drugi klip je moguće videti pri kraju i u njemu se nalaze psi-roboti koji skeniraju okolinu

Biće ovo dosta uzbudljivih par nedelja pre nego što EA konačno predstavi novi Battlefield, a mi ćemo svakako ispratiti svaku procurelu informaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top