PC

Počinje Destiny 2 crossplay beta

Destiny 2 će od 25. maja do 27. maja testirati krosplej opciju. Korisnici će moći da igraju sa svojim prijateljima Vanguard Strike beta verziju ne bitno koju platformu kristili. Bungie je dodao da bi ovu funkciju trebali da očekujemo u igri sa sledećom sezonom.

Krosplej za Destiny 2 smo mogli da primetimo u igri nekoliko dana nakon što je 11. maja objavljen Season of the Symbiote. Iako je u pitanju bio bag, odnosno izdavači nisu planirali da se nađe u igri, ovo im je pružilo priliku da vide da opcija radi bez nekih većih problema.

Tokom beta testiranja, igrači koji završe tri krosplej beta misije Vanguar Strike-a će dobiti jedinstvenu značku. Ovaj predmet će biti ograničena ekskluziva i neće se pojaviti u prodavnici u budućnosti. Možete učestvovati u testiranju novih Destiny 2 funkcija na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Stadia platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top