PC

Naredna generacija Windows operativnog sistema stiže uskoro?

Windows 10 je prisutan od 2015. godine, a kako Microsoft povlači podršku sa starijih operativnih sistema, desetka ima konstantno rastući broj novih korisnika.

Da li je vreme za neki novi Windows?

CEO kompanije Microsoft, Satja Nadela je tokom nedavne konferencije otkrio da naredna generacija Windows operativnog sistema stiže uskoro. Navedeno je da će to doneti još više šanse za svakog developera i kreatora za kreiranje inovacija i distribuciju.

Drugih detalja nema, pa je stoga teško naslutiti da li se ova ambiciozna najava tiče nekog potpuno novog Windows operativnog sistema ili masovne nadogradnje za Windows 10. Veća je šansa da se radi o opsežnoj nadogradnji za aktuelni Windows 10 operativni sistem, pošto je apdejt pod kodnim imenom Sun Valley već neko vreme u izradi.

Razmak između izdavanja novih operativnih sistema je ranije bio dosta kraći, između Windows 7, Windows 8 i desetke postoji sve po 3 godine pauze, a sada je već prošlo 6 godina otkako je aktuelni OS na snazi. Videćemo u narednim mesecima šta se to stvarno sprema za Windows korisnike, ali na osnovu ove najave, reč je o masovnoj promeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top