Nintendo Switch

Nintendo proslavlja jubilej određenih franšiza sa Super Smash Bros turnirom

Pet Nintendo klasičnih igara ove godine proslavlja 35 godina postojanja. The Legend of Zelda, Kid Icarus, Metroid, Dragon Quest i Castlevania su te davne 1986. godine dobili prve igre ovih dugovečnih franšiza na Nintendo Entertainment Sistemu, koji je u Japanu bio poznat kao Famicom. Nintendo je izgleda štedljiv roditelj pa će godišnjice ovih franšiza obeležiti sa zajedničkim događajem. 

Spektakl pod nazivom ‘’Celebration 35 Anniversary! Series Competition’’ će se održati od 28. maja, a učesnici će proslaviti rođendane legendarnih Nintendo karaktera tabajući se na Super Smash Bros Ultimate turniru. Takmičari će moći samo da koriste karaktere koje proslavljaju rođendane zajedno sa odgovarajućim predmetima i arenama. 

Još jedan Nintendov karakter obeležava ove godine još veći jubilej. Donkey Kong je debitovao na arkadama 1981. i napuniće 40 godina. Nintendo je već proslavio 25. godina Pokemon franšize na sličan način, a ideja da se to uradi u Super Smash Bros je idealan potez jer se na jednom mestu nalaze najpoznatiji karakteri koji pripadaju Nintendu. 

Očekujte još ovakvih događaja ove godine jer Sonic, Yoshi i Fatal Fury franšize trebaju da proslave 30 godina i ne zaboravite da se zagrejete pred 28. maj, jer nas očekuje tri dana lavovske borbe za spirite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top