PC

Otkriveni sadržaji Dying Light Platinum edicije

Dying Light 2 se neće pojaviti uskoro, ali su detalji o platinum verziji originalne igre procureli na internetu. Baš kao što je Tomb Raider dobio novi paket koji je sadržao sve igre iz triologije, Techland će nam doneti novo kompletno izdanje. Ova verzija će sadržati skoro sve DLC-ove koji su izašli nakon lansiranja igre, a sa njima dolaze skinovi i paketi sa oružjem. Kolekcija je primećena na Microsoft prodavnici, a ovo bi mogla biti jedna od najava koje su planirane za 27. maj.

Trenutno se ne zna kolika će biti cena ove verzije igre, ali i to će se verovatno promeniti 27. maja. Techland nije objavio nikakvu zvaničnu najavu, a igru će moći da nabave korisnici PS4, Xbox One i PC-a. Listu sadržaja koji će biti u Dying Light Platinum Edition-u možete pogledati u nastavku.

  • Dying Light – kompletna igra
  • Dying Light: The Following – velika ekspanzija
  • Dying Light: Bozak Horde – novi mod za igranje sa svojom pričom
  • Cuisine & Cargo – dve dodatne zone karantina
  • Ultimate Survivor Bundle – ekskluzivno oružje i oprema
  • Crash Test Skin Pack – kozmetički ajtemi
  • Hellraid – još jedan naknadno dodati mod
  • Velika kolekcija skinova i oružja – 5th Anniversary Bundle, Harran Ranger Bundle, Gun Psycho Bundle, Volatile Hunter Bundle, White Death Bundle i Vintage Gunslinger Bundle samo su neki od 15 kolekcija koje dobijate uz ovu verziju igre.
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top