Filmovi-Serije

Prikazana nova fotografija sa snimanja Uncharted filma

Prilično problematični period koji je obeležio početnu fazu izrade filma baziranog na Uncharted serijalu filmova je izgleda završen i snimanje teče prilično dobro.

Prošle godine je prikazana prva fotografija sa snimanja sa kojom smo videli kako Tom Holand izgleda kao mlađani Nejtan. Sada je stigla nove tizer fotografija u kojoj možemo pored Holanda možemo videti i Marka Volberga, koji će se u Uncharted filmu okušati kao mladi Sali.

Fotografija prikazuje okruženje neke crkve, sa statuom i gomilom sveća u pozadini. Dok se čeka na prvi trejler za film ovo je dobar nagoveštaj fanovima da snimanje teče kako treba. Sada samo još da se naviknemo na Volberga u ulozi Salija, iako je on duplo stariji od kolege Holanda.

Završetak snimanja filma je planiran za oktobar, a dolazak u svetske bioskope će se odigrati u februaru naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top