Mobile

Prikazano 9 minuta gejmpleja iz NieR Reincarnation

Krajem aprila je stigao remaster prve igre u Nier serijalu, koji je prikupio dosta pohvala publike i kritičara. Na sreću po fanove, to nije kraj Nier sadržaja za ovu godinu.

Ove godine će se pojaviti i mobilna igra bazirana na ovoj popularnoj franšizi, nazvana NieR Reincarnation. Ona će izaći kao free-2-play ostvarenje za Android i iOS uređaje.

U susret izlasku je prikazano novih 9 minuta gejmpleja, gde je moguće bolje sagledati okruženja sačinjenog nizom tamnica i kula u kojima čekaju zagonetke i razna čudovišta. Objavljeni video prikazuje različite elemente koje igra ima da ponudi, od samog istraživanja, priče sa promenom perspektive pa do turn-based borbi sa neprijateljima.

Nier Reincarnation je već dostupan u Japanu, a u narednim mesecima će se pojaviti u Evropi i Severnoj Americi

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top