PC

Microsoft i Bethesda najavili 90-minutnu prezentaciju na E3 2021

Nova potvrda o udruženom predstavljanju noviteta i novih igara na E3 2021 kompanija Microsoft i Bethesda došla je putem zvaničnog Xbox sajta.

Ovim putem je otkriveno i tačno vreme kada će se događaj održati. Xbox predstavljanje igara praćeno sa Bethesda objavama odigraće se 13. juna u 19 časova po našem vremenu i događaj će ukupno trajati 90 minuta, što znači da će biti prikazano pregršt detalja.

Već se govori o tome da će Microsoft i Bethesda predstaviti nekoliko potpuno novih igara, od kojih je većina planirana za praznični period ove godine. Igre koje će biti predstavljene nisu spominjane, ali je na suptilan način nagovešteno da će naučno-fantastični RPG Starfield definitivno biti jedna od tema događaja.

Na fotografiji najave se lako može uočiti artwork koji pripada igri Starfield. O ovoj igri nismo čuli stvarno dosta, a nedavne glasine jesu upućivale na predstavljanje tokom Xbox E3 brifinga, sa očekivanjima da će igra izaći naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top