PC

Sledeća Playstation igra koja dolazi na PC je… Uncharted 4

Nedugo nakon što se Days Gone pojavio pred PC publikom, i to sa priličnim uspehom, već dobijamo detalje o tome koja bi sledeća Playstation igra mogla preći na ovu platformu.

U prezentaciji namenjenoj investitorima, Sony je otkrio da će Uncharted 4: A Thief’s End biti još jedna u nizu Playstation ekskluziva koja dolazi na računare. Na slajdu gde se spominje Uncharted 4 nalaze se i već objavljene igre – Horizon Zero Dawn i Days Gone – a ujedno je naznačeno da će još Playstation igara preći na ovu platformu.

Ovaj potez Sony označava kao priliku da se dodatno pospeši rast, kako u pogledu broja fanova i igrača, tako i po pitanju finansija.

Uncharted 4 pripada veoma popularnoj franšizi igara i radi se odličnom naslovu koji je obeležio Playstation 4 eru, tako da će interesovanje na PC-u definitivno biti veće nego kod gore spomenutih igara.

Datum dolaska je i dalje nepoznanica, a prvo moramo sačekati zvaničnu najavu developera, koja bi se mogla odigrati večeras, na novom State of Play događaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top