PC

Far Cry 6 izlazi ovog oktobra! Pogledajte prvi prikaz gejmpleja

Od prošle godine, kada je Far Cry 6 bio najavljen, sa nestrpljenjem smo iščekivali da Ubisoft igru načini dostupnom za igranje. Međutim, zbog pandemije korona virusa došlo je do odlaganja i perioda bez ikakvih noviteta o igri.

Sada konačno možemo predahnuti, pošto je Ubisoft održao zakazanu premijeru Far Cry 6 gejmpleja, a dobili smo i više od toga – datum izlaska. Far Cry 6 će izaći 7. novembra ove godine za PC, Playstation i Xbox platforme nove i stare generacije.

A šta Far Cry 6 donosi u tom jesenjem mesecu? Za početak, znamo da se radnja odigrava u fiktivnoj južnoameričkoj državi Yara, gde okoreli diktator čini sve kako bi sproveo svoju surovu vladavinu i što duže opstao na vrhu. Sa gejmplej strane prva primetna stvar je da serijal ide dalje od realizma, pogotovu onog koji je sačinjavao daleki Far Cry 2.

Šestica nudi otkačena oružja, čudnovato kreirana, kao što je  bacač CD-ova koji pritom pušta hit pesmu iz 90-ih “Macarena”. Od drugih oružja postoji ranac koji ispaljuje salvu raketa, zatim kreaciju blisku jetpacku. To nije sve, pošto će gejmplej nuditi dosta različitih opcija za obračun sa neprijateljski nastrojenim Jaranima. I da, upotreba tompusa za zalečivanje rana je prilično dobra ideja.

U videu je moguće videti jahanje konja, upotrebu krokodila u borbi, sabotiranje, presretanje informacija i slično. Na osnovu prikazanog, izgleda da će Far Cry 6 imati prilično veliku mapu, sačinjenu iz gradskih, prigradskih i nenaseljenih regija koje nose različite prednosti i izazove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top