PlayStation 4

Nakon 15 godina izašao novi Virtua Fighter

Prethodnih dana pratili smo misteriozne tragove koje je Sega ostavljala za sobom povodom sledeće tuče koju žele da ubace u esports diviziju. Znali smo da se radi o Virtua Fighter naslovu, ali do zadnjih momenata smo se pitali da li je reč o rimejku ili dobijamo posle mnogo godina konačno ganc novu virtuelnu tuču? 

Novi izazivač se priključuje borbi jer je juče širom sveta izašao Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Obično kada nekoj igri treba mnogo vremena da izađe, kao rezultat dobijemo veoma razočaravajuću igru, ali izgleda da je deda 3D tuča uspeo da zaobiđe ovo prokletstvo. Igra je izbačena kao deo Seginog projekta povodom proslave šezdesetogodišnjice, a igra dolazi sa novom grafikom, onlajn mogućnostima, muzikom, vizuelnim efektima i ostalim poboljšanjima. 

Pored svih ovih noviteta, novi Virtua Fighter možete igrati u onlajn modovima koji do sada nisu bili prisutni u većini tuča. U onlajn segmentu se mogu praviti turniri, lige, posmatrati mečevi, kreirati privatni lobiji za 16 igrača, a igra dolazi i sa mnogo podešavanja. Preko 2000 različitih ajtema možete naći i ‘’ukrasiti’’ svoje omiljene likove, svaki od 19 karaktera iz igre će imati dodatne kostime, a možete i koristiti i retro modele ako želite da se setite tih brutalno pravih linija. 

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown je od danas dostupan na PS4, a dolazi i sa dodatnim DLC za koji ćete morati da izdvojite još malo novca. Kako će se igra pokazati na esports sceni za koju je namenski kreirana? Vreme će pokazati. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top