PC

Phantasy Star Online 2 New Genesis izlazi ovog meseca

Ovog maja Sega je ubacila solidan broj srećnika u zatvorenu betu njihovog MMO rimejka Phantasy Star Online 2 New Genesis. Igra bi trebala da predstavlja novu verziju Phantasy Star Online 2 naslova koji je Sega prošle godine uvrstila u Steam biblioteku igara, osam godina nakon originalnog lansiranja. Ovo je bila prva prilika igračima iz zapadnih zemalja da probaju drugi deo ove kultne MMO igre koja je svojevremeno bila jedan od inovatora ovog žanra. Već neko vreme se zna da kompanija radi na ovom rimejku, a konačno smo dobili i datum kada igra stiže na Xbox i PC. 

Igru ćete moći da besplatno preuzmete od 9. juna na pomenutim platformama, a igrači iz Japana će imati mogućnost da je igraju na nekoliko dodatnih platformi. U toj regiji igra će biti dostupna i na PS4 i Nintendo Switch konzolama, a igrači će moći da je igraju i preko klaud strima. Gejmeri sa Xbox-a i PC-a će moći da zajedno učestvuju u avanturama u ogromnom svetu punom svirepih neprijatelja i mekova. U igru su ubačene nove mehanike i kombinovanje više oružja, a na slikama ispod možete da vidite i kako igra izgleda u novom endžinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top