Domaća Scena

PLAY! 149 – JUN 2021

149-NASLOVNA

JUNSKI 149. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Stigosmo i do juna. Sunce nam se nazire na horizontu, a zajedno sa njim i nova letnja sezona. Pored živahnog zelenila i najezde druželjubivih smrdibuba, vesnici mnogima omiljenog godišnjeg doba su i neke dugoočekivane video igre. Šta nam se sve sprema?

Čeka nas tura Dimitresku zamka sa ‘’Lady super-sized bitch’’ lično u Resident Evil Village (Hajzenbergov citat, ne naš), kao i obilazak postapokaliptičnih pejzaža i druženje sa simpatičnim mutiranim glodarima u Biomutant. Prisetićemo se starih dana sa Deacon-om u Days Gone, i praviti društvo Robin Hudovoj bandi u Hood: Outlaws & Legends.

Pored ovih svetski poznatih naslova, isprobali smo i Goblin and Coins II, platformer domaćeg developera Nikole Bulj. Imali smo priliku da popričamo sa Nikolom oko razvojnog procesa igre, kao i oko razlika u odnosu na prvi deo serijala.

Pročitaćete i reportažu o novoj igri iz Dark Pictures franšize, House of Ashes, koja nas vodi do dubokih zaboravljenih grobnica drevnog akadskog carstva.

Uživajte u predstojećim letnjim danima i čitajte Play! Vidimo se!

JUNSKI 149. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top