PC

Dead Island 2, Metro i Saints Row neće biti na E3 2021

Ponovo je stigao taj period godine, kada očekujemo velike i pompezne najave novih igara na E3 sajmu. Ovogodišnji događaj će biti digitalnog formata, ali to ne umanjuje iščekivanja i želje fanova.

Ipak, kada se radi o novim igrama iz serijala Metro, Saints Row, Dead Island i TimeSplitters, bolje je da fanovi ne drže dah. Glavna odgovorna kompanija iza ovih naslova, Deep Silver, objavila je da neće biti nikakvih najava vezanih za ove naslove, ali se mogu očekivati neke druge igre.

Nada je postojala da ćemo konačno čuti nešto o sada već odavno najavljenom Dead Island 2, ili o novom Saints Row naslovu o kojem se zna samo da postoji i da je u razvoju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top