PlayStation 5

Xbox ekskluziva The Medium će uskoro izaći za Playstation 5

Kao što Playstation ekskluzive polako pronalaze svoje mesto na PC-u, tako i Xbox ekskluzive prelaze na Playstation konzole.

Xbox ekskluziva The Medium, koja se za Xbox Series pojavila krajem krajem januara, dobila je rejting za Playstation 5 na korejskom sajtu za klasifikaciju sadržaja. Još uvek nema nikakve potvrde od strane developera Blobber Team, ali se svaka igra koja osvane na ovom sajtu uvek pojavi, tako da se radi o dobroj potvrdi.

The Medium je pokupio brojne pohvale kritičara i publike, pre svega zahvaljujući jedinstvenoj komponenti dualnog gejmpleja, sa kojom se može istovremeno igrati u “dve realnosti”.

Datum izlaska za The Medium na Playstation 5 je trenutno nepoznanica. Moguće je da će se to odigrati na 6 ili 12 meseci od pojavljivanja za Xbox, što se odigralo 28. januara. Sve zavisi od internog ugovora između Microsofta i Blobber studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top