PC

Glasine: BattleCat je mešavina Splinter Cell, Division i Ghost Recon igara

Dok je i dalje pitanje šta će Ubisoft sve prikazati, a šta neće, tokom predstojeće Ubisoft Forward prezentacije, na internetu je osvanula zanimljiva igra naziva BattleCat.

Korisnik Twitter a Zer0Bytes je objavio niz fotografija, vezanih za interni marketinški dokument, na kojima se može videti nadolazeća multiplejer pucačina iz provg lica.

Prema procurelim podacima, BattleCat je kombinacija Splinter Cell, Ghost Recon i The Division igara, sa prepoznatljivim karakterima i osobinama iz ovih franšiza. Opisana su dva moda igranja, Escort sa zadatkom prenosa paketa do zone za isporuku, dok druga strana to mora sprečiti, a drugi mod, Ringleader, zahteva sakupljanje “prstenova” od palih boraca.

Takođe se spominje da ovaj naslov neće biti prisutan na Ubisoft Forward pošto se radi o prilično ranoj fazi produkcije. Ostaje da se vidi kakvog će tipa biti BattleCat, ali sve upućuje na to da se radi o besplatnoj igri(free2play) što ide u skladu sa novom politikom kompanije Ubisoft.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top