PC

WB Games će na E3 2021 prikazati samo Back 4 Blood, ništa od Gotham Knights i Hogwarts Legacy

Warner Bros Games divizija se trenutno nalazi u neprijatnoj poziciji, pošto je čitav WarnerMedia prodat Discovery-ju, a sa novim vlasnikom se očekuju i određene promene.

Zbog tih predstojećih promena, WB Games neće biti izrazito aktivan na predstojećem E3 događaju, već fanovi mogu očekivati samo prikaz jedne igre. U specijalnoj objavi, koja verovatno dolazi kako bi se stišalo uzbuđenje fanova, otkriveno je da WB Games na E3 2021 donosi samo kooperativnu zombi pucačinu Back 4 Blood, koja se može okarakterisati kao naslednik Left4Dead serijala.

Back 4 Blood se trebao pojaviti ovog juna, ali je odložen pre par meseci. Pošto je datum izlaska već poznat, na E3 2021 možemo očekivati više detalja o samom gejmpleju, kao i video prikaz istog.

Sa ovom objavom, znači da WB Games neće prikazati svoje ostale predstojeće igre, gde pripada “za 2022. odloženi” Hogwarts Legacy, pa zatim Gotham Knights i Suicide Squad, obe igre o junacima i anti-junacima iz DC univerzuma.

Fanovi naravno ne gube nadu, i veruju da će WB Games najaviti nešto potpuno novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top