PC

Zaposleni u CD Projekt sami ismevali bagovitost Cyberpunk 2077 video kompilacijama

Cyberpunk 2077 je od najiščekivanije igre postala igra koja prva padne napamet gejmerima kada se spomenu bagovi. CD Projekt Red nije uspeo da bagove ispravi na vreme i u decembru je igru izdao u užasnom stanju.

Međutim, nije da developeri i uprava studija nije bila svesna svih silnih bagova, što je otkriveno putem nedavno procurelih internih podataka. Hakerska grupa koja je uspela izvući inače tajne informacije iz CDPR, otkrila je da su developeri sami ismevali postojanje ogromne količine bagova posebnim video kompilacijama koje traju po nekoliko minuta.

Bagovitost igre ismevana je i specijalnom verzijom trejlera, posvećenom samo bagovima, što možete videti u videima ispod.

Vođa tima za testiranje igre je potvrdio da sami developeri stoje iza procurelih kompilacija, tako da se radi o legitimnom hakerskom napadu i možemo očekivati još informacija vezanih za Cyberpunk 2077 ili Witcher igara.

Cyberpunk 2077 je u prilično teškoj poziciji, sa izuzetno teškom prodajom za prvi deo 2021. godine, dok se CDPR posvetio ispravljanju igre i nada se da će to povratiti interesovanje.

 

https://streamable.com/thuk6o
https://streamable.com/rz1onb
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top