Mobile

Activision radi na još jednoj AAA Call of Duty igri za mobilne telefone

Tržište video igara za mobilne uređaje se pokazalo kao prilično lukrativno za brojne developere, pogotovu one koji svoje ultra popularne franšize sa konzola i računara donose na smartfone.

Activision je poznat po ovoj praksi, a zlatnu žilu je pogodio 2019. godine kada je na Android i iOS doveo Call of Duty Mobile. Ovo ostvarenje je prikupilo na desetine miliona igrača širom sveta i pritom je donelo ogroman profit izdavaču.

Call of Duty Mobile je i dalje aktuelan, sa velikom publikom i redovnim dodavanjem noviteta, ali će se Activision ujedno oprobati sa novim Call of Duty naslovom za mobilne. Kompanija je nedavno otvorila novi studio koji je u potpunosti posvećen radu na AAA igrama za mobile telefone, čiji će prvenac biti iz Call of Duty franšize.

Studio još uvek nije ozvaničen, već se do informacije došlo kroz listing za posao na sajtu izdavača.
Nažalost, drugih detalja o novoj Call of Duty igri za mobilne nema detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top