PC

Prince of Persia: The Sands of Time remake ponovo odložen, izlazi 2022. godine

Nažalost, o Prince of Persia: The Sands of Time rimejku sada slušamo samo kroz objave o odlaganju. Igra je već pretrpela nekoliko odlaganja od najave sredinom prošle godine, a sada je datum izlaska ponovo pomeren.

Umesto za 2021. godinu, Ubisoft je sada odlučio da ovu Prince of Persia igru izda 2022. godine. Tačan razlog nije obrazložen, ali je jasno da je negativna reakcija publike na kvalitet grafike značajno uticala na to da se developer okrene ka poboljšanju iste.

Zajedno sa odlaganjem za 2022. godinu, otkriveno je i da Ubisoft nema šta novo da podeli vezano za Prince of Persia: The Sands of Time na predstojećem Forward događaju, već će nove informacije biti otkrivene kada sve bude bilo spremno.

I pored toga što PoP rimejk neće biti deo E3 2021 spektakla, Ubisoft ima dobru listu igara koje će predstaviti, na čelu sa Far Cry 6.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top