PC

Treća sreća – Predstojeća Rainbow Six igra ponovo preimenovana

Ubisoft je još jednom promenio ime sledeće ko-op Rainbow Six pucačine. Projekat koji je nekad bio poznat pod nazivom Parasite i Quarantine će zvanično nositi naziv Rainbow Six Extraction. Promena imena dolazi pred Ubisoft Forward događaj koji je zakazan za subotu, 12. jun. Videćemo premijeru gempleja iz igre, a Ubisoft se najverovatnije odlučio za ovaj potez jer ne žele da igra podseća igrače na pandemiju i korona virus. 

Iako su na internetu iskočili delovi gempleja koje su učesnici snimili tokom privatnog tehničkog testa, dosta se još uvek ne zna o novoj igri Ubisoft-a. Rainbow Six Extraction će biti jedna od onih igara u kojima se sa svojim prijateljima borite protiv vanzemaljaca koje kontroliše kompjuter. Igrači će morati da odrade određene ciljeve u njihovim misijama kao što je prikupljanje podataka i raznih drugih objektiva kako bi mogli da napreduju. 

Vi i vaša ekipa možete odlučiti da li da povećate težinu mapa i zaradite dodatne nagrade i bonuse. A kada vam je dosta stresiranja i zadovoljni ste sa lutom koji ste skupili, možete se na određenim lokacijama izvući iz misije. Ako operatori ne stignu do mesta ekstrakcije, nećete moći da ih koristite dok ih ne oslobodite u budućim misijama. Svi igrači koji vole da igraju Deep Rock Galactic, Warhammer: Vermitide 2, GTFO i druge igre ovog žanra, će verovatno želeti da pogledaju premijeru Rainbow Six Exctraction-a ove subote od 22 časa po našem vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top