PC

Battlefield 2042 će izaći na Steam i Epic Games prodavnicama

Novi Battlefield je zvanično predstavljen petominutnim trejlerom i nizom detalja vezanih za novitete i promene koje očekuju fanove ove pucačine.

Za početak, Battlefield 2042 će imati 124 igrača po meču, sa ogromnim mapama, a pritom će biti bez singlplejer kampanje i Battle Royale moda. Još jedna promena tiče se prodajnih mesta na kojima će nova igra moći da se kupi.

Ranije naslove kompanije Electronic Arts je bilo moguće kupovati samo putem Origin klijenta koji je izdavač sam kreirao. Battlefield 2042 će biti moguće kupiti na Steam i Epic Games Store, s tim što će se i dalje pokretati Origin klijent kada uključite igru.

Što se tiče naplaćivanja, cena igre na PC-u će biti 60 dolara, isto kao i za PS4 i Xbox One, dok će se verzija za PS5 i Xbox Series X/S konzole biti 10 dolara skuplja i koštaće 70$. To je cena za standardnu ediciju, dok će postojati zlatno izdanje od 90$ za PC i 100$ za konzole, a Ultimate izdanje će koštati 110$/120$ respektivno.

Specijalna izdanja donose razne bonuse sa sobom, kao i propusnicu za prvu godinu igranja što otključava veliku količinu sadržaja, jer je EA rešio da pređe na Battle Pass sistem monetizacije i da za sobom ostavi onu klasičnu sa kojom je imao dosta kontroverzi.

Battlefield 2042 će izaći 22. oktobra, dok će kupci specijalnih izdanja dobiti pristup još od 15. tog meseca. Pre samog izlaska održaće se otvorena beta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top