PC

Call of Duty: Vanguard neće biti na E3 2021

Još jedna vest o tome šta nećemo gledati na E3 2021, a događaj samo što nije krenuo. Zvanično se još uvek ne zna ništa vezano za Call of Duty koji će izaći ove 2021. godine, osim toga da na njemu radi Sledgehammer Games.

Prema glasinama koje su se ranije pojavile, ovogodišnji Call of Duty serijal vraća u period Drugog svetskog rata i nosiće naziv Vanguard. Novi niz glasina sada otkriva da igra neće biti zvanično predstavljena tokom E3 događaja kroz par dana, već Activision teži ka nekom kasnijem datumu.

Uz glasine o tome da igra neće biti na E3 2021, stiglo je i obaveštenje da se Activision sprema da Warzone ove jeseni prenese u okruženje Drugog svetskog rata sa potpuno novom mapom. Slično kao što je učinjeno sa prošlogodišnjim Cold War.

Što se same zvanične najave tiče, ona će se najverovatnije odigrati negde u avgustu, septembru i vrlo je moguće da će se ona odigrati kroz Warzone, a ne u standardnom formatu.

Pucačina o Drugom svetskom ratu uopšte neće manjkati, jer CoD prati tu tematiku, dok se novi Battlefield njome neće baviti, već ide u budućnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top