PC

Domaći Going Medieval prodat u preko 175.000 primeraka za nedelju dana

harvesting going medieval

Nastavljamo da pišemo o uspehu koji novosadski Foxy Voxel ostvaruje sa svojim nedavno objavljenim naslovom.

Strategija koja donosi i neke druge elemente gejmpleja, Going Medieval, uspela je prikupiti dobar broj igrača, što se beleži kao veliki uspeh uzevši u obzir da se radi o potpuno novoj igri, manje poznatog studija i uz to u Early Access fazi.

Developeri studija Foxy Voxel su na zvaničnom Twitter profilu igre podelili da je Going Medieval prodat u preko 175.000 primeraka u prvoj nedelji od izlaska. Aktivnost igrača je takođe visoka, pošto se broj istovremeno aktivnih igrača svakog dana nalazi iznad 10.000.

Veoma smo ponosi na domaći studio i pratimo uspeh koji ovaj naslov beleži na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top