PC

Predivno indie ostvarenje Sable izlazi u septembru

Jedna od indie igara čiji razvoj pratimo sa dosta pažnje konačno je dobila datum izlaska.

To je predivno animirana avantura Sable u kojoj istražujemo pustinjsko okruženje kao istoimeni karakter, gde ćemo nailaziti na različite likove sa razgovorima koji će uticati na sam tok priče.

Kao deo letnjeg festivala igara i zagrevanja za E3, developer Shedworks podelio je čak 13 minuta novog gejmpleja i ujedno je otkrio da Sable izlazi 23. septembra za PC i Xbox konzole, dok se verzija za Playstation ne spominje.

U 13 minuta je moguće videti veći deo mehanika koje igra ima da ponudi, a mi moramo priznati da su animacije dosta prijatne za oči, kao i sama paleta boja.

Uživajte

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top