PC

Bethesda otvorila E3 sa Starfield prezentacijom

Tod Hauard je prva ličnost koja nas je dočekala na Xbox/Bethesda E3 prezentaciji, a baš kao nekad Havard je otvorio događaj sa velikim projektom koji očekuje mnogo gejmera, Starfield-om. Igra je prvi novi IP kompanije u poslednjih 25 godina, a odlučili su se da novu RPG igru presele u svemir. 

Tim koji je radio na Elder Scrolls i  Fallout naslovima radi na ovoj igri, a ovo će biti ekskluziva za Xbox I PC platforme. Dobili smo i datum kada možemo da očekujemo igru, međutim ništa od snimaka gempleja u prvoj većoj prezentaciji svemirskog epa koji razvija Bethesda. Očekujte Starfield 11. novembra sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top