Vesti

Homeworld 3 projekat i dalje veoma živ!

Gearbox je provukao kroz svoju prezentaciju par kašicica informacija da se radi na sledećem nastavku revolucionarne svemirske strategije Homeworld. Igra je pre skoro dve godine skupila dovoljno novca na Fig vebsajtu za finansiranje projekata, ali od tada je zavladala debela tišina. 

Homeworld je prvi put došao na računare 1999. godine i bio je veoma jedinstvena igra koja je prvi put pružila igračima priliku da se bore u svemirskom prosturu u sve tri dimenzije. Čak i danas igra predstavlja pravu relikviju u gejming svetu, a Gearbox najavljuje da ćemo uskoro saznati i više o Homewolrd 3 strategiji. 

Za one nestrpljive predstavljena je i mobilna igra Homeworld Mobile čiji video možete pogledati u produžetku. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top