PC

Ubisoft predstavio novu Avatar igru, izlazi sledeće godine

Dok se još uvek jako malo zna o predstojećim Avatar filmovima Džejmsa Kamerova, Ubisoft je ovogodišnji E3 iskoristio kao priliku da predstavi novu igru baziranu na jednom od najuspešnijih filmova svih vremena.

Avatar: Frontiers of Pandora je naziv nove igre koja je predstavljena impresivnim trejlerom, koji je osim predstavljanja nove avanture poslužio i kako bi se prezentovala grafička moć osveženog Snowdrop endžina. Trejler zaista prikazuje impresivne kadrove sa planete Pandora, uz nagoveštaj ogromnog sveta prepunog života.

U drugom delu trejlera je moguće videti scene sa ljudima i njihovom mašinerijom kojom donose nemir. Gejmplej nije prikazan, ali se može naslutitit da će igra prikazivati sukob između domorodaca i tuđina, što su u ovom slučaju ljudi.

Ubisoft je podelio i da će Avatar: Frontiers of Pandora izaći 2022. godine, verovatno uoči premijernog prikazivanja filma Avatar 2, koji se treba pojaviti krajem naredne godine.
U trejleru se ne spominju PS4 i Xbox One konzole, tako da će ovo verovatno biti čista next-gen igra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top