PC

Forza Horizon 5 ovog novembra vodi u Meksiko

Forza Horizon 4 je skoro došla na Steam i ubrzo postala jedna od najigrivijih vožnji na platformi. Steam korisnici se još nisu ni udobno smestili u Velikoj Britaniji, a u današnjoj E3 prezentaciji smo saznali da ćemo se 9. novembra ove godine seliti u Meksiko. 

Nećemo da otkrivamo šta novi video gempleja sve sadrži, da ne bi pokvarili utisak, ali jedno je sigurno. Nova Forza izgleda kao prava vožnja sledeće generacije. Kreatori obećavaju da će igra biti još bogatija misijama, izazovima, kozmetikom u poređenju sa prethodnim delovima zato se pripremite za Meksičke džungle u kojima ćemo potrošiti stotine sati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top