PlayStation 4

Cyberpunk 2077 se vraća na Playstation Store!

6 meseci nakon dolaska Cyberpunk 2077 u prodaju, i povlačenja iz prodaje na Playstation prodavnici svega nedelju dana nakon izlaska, na red dolazi povratak.

Verzija igre za odlazeću generaciju konzola bila je značajno lošija po performansama u odnosu na PC i next-gen hardver, zbog čega je Soni rešio da je bolje igru zabraniti nego nastaviti prodaju. Još tada je naglašeno da će se čekati bolji dani za povratak Cyberpunk 2077 na PS Store, a izgleda da su ti dani pred nama.

Cyberpunk 2077 se ponovo pojavio na Playstation Store, doduše sada samo u vidu listinga i mogućnosti beleženja interesovanja. Ubrzo nakon što je igra osvanula na PS Store, stiglo je i zvanično obaveštenje kojim je CD Projekt Red potvrdio povratak.

Cyberpunk 2077 će od 21. juna ponovo postati dostupan za kupovinu na PS4 i PS5 konzolama. U prethodnim mesecima je izdato nekoliko zakrpa kojima je stanje igre radikalno poboljšano, ali je napomenuto da će igrači i dalje sresti probleme igrajući PS4 verziju. CDPR će nastaviti rad na ispravkama tako da oni koji nemaju PS4 Pro ili PS5 bolje neka sačekaju još neko vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top