Nintendo Switch

Saznali smo više o Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter franšiza ozbiljno se bori za popularnost i primat na Nintendo Switch konzoli, a sinoć na Capcom-ovoj E3 prezentaciji smo dobili peti trejler koji se fokusira na priču predstojeće Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin igre. 

Novi trejler se koncentriše na nove napade, snažne veze između karaktera i prijateljstva koja pokreću novi Monster Hunter nastavak. Wings of Ruin i Monster Hunter Rise su najavili saradnju u bliskoj budućnosti, a ostalo je još manje od mesec dana do lansiranja lova na ‘’Monstije’’. 

Wings of Ruin veoma stilski podseća na jednu od najprodavanijh igara sa Nintendo-a, The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Čini se da Capcom želi da sa ovim naslovom, koji je počeo na Nintendo 3DS-u, da privuče što više igrača koji su ljubitelji Nintendo-vog stila i mlađih gejmera. Stariji Monster Hunter naslovi nisu prikladni za mlađe od 13 godina zbog nasilja, krvi, okrutnog humora i drugih sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top