PC

Procureo izgled dizajna za Windows 11

U susret predstavljanju nove generacije Windows operativnog sistema, Microsoft je objavio kada će prestati podrška za Windows 10, što će se odigrati 14. oktobra 2025.

Praktično u isto vreme sa tom objavom počele su da cure informacije, prvenstveno fotografije naslednika ovog operativnog sistema. I nisu procurele samo fotografije, već je na internetu počeo cirkulisati kompletan build Windows 11 operativnog sistema, ili kako će već zvanično nositi naziv.

Verzija koja cirkuliše internetom se može instalirati ali pošto se radi o jako ranoj verziji treba se biti obazriv. Dok 11 ne bude zvanično predstavljen, sa dizajnom budućeg operativnog sistema se možemo upoznati kroz fotografije.

Dizajn iza Windows 11 će biti radikalno drugačiji u odnosu na onaj kod “desetke” i nekako podseća na Mac OSX. Uglovi prozora više nemaju oštre ivice, već su zaobljenog tipa, a Taskbar se nalazi u donjoj sredini ekrana.

Na fotografiji ispod možete videti minimalistički dizajn prozora i ikonica, ka čemu Microsoft očigledno naginje sa novim operativnim sistemom.
Zvanično predstavljanje novog Windows OS-a je zakazano za 24. jun, kada ćemo dobiti više detalja, ako do tada ne procuri još informacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top