PC

Kad hard diskovi plaču. Life is Strange Remastered Collection će vas koštati dosta gigabajta

Life is Strange

Iako su izašle samo dve igre iz Life is Strange serijala, Square Enix je odlučio da ih upakuje u Remastered Collection koji će zauzeti iznenađujeće veliki prostor na vašem hard disku. Možda zato što je kolekcija pravljena za konzole nove generacije, moraćete da ostavite čak osam puta više prostora nego za nastavak Life is Strange True Colors.

Na osnovu listinga koji se pojavio na Microsoft digitalnoj prodavnici, saznali smo da je zainteresovanim igračima potrebno 80 gigabajta slobodnog prostora. Ako ste veliki ljubitelj ovih igara, verovatno se nikakvi gigabajti ne mogu isprečiti između vas i nove kolekcije koja je najavljena za 30. septembar.

Uz Remastered Collection dobijate i poboljšane vizuale karaktera i okruženja, kao i nove animacije koje su kreirane pomoću mocap-a. Dobijate i Zombie Crypt i Kloi odelo kao i Farewell bonus epizodu. Kolekcija dolazi na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top