PC

Džordž Martin je još pre nekoliko godina završio rad na Elden Ring

Može se slobodno reći da na Elden Ring čekamo već godinama, a tome će uskoro doći kraj pošto je kao deo početka Summer Game festivala prikazan novi trejler sa sve datumom izlaska.

Igra je poprilično dugo bila u razvoju, a uzbuđenje fanova nije jenjavalo tokom prethodnih meseci, pogotovu zahvaljujući konstantnim glasinama. Još jedan faktor bilo je i prisustvo čuvenog kreatora Game of Thrones sage, Džordža R. R. Martina, kao pisca iza Elden Ring.

U nedavnom intervjuu, Džordž je otkrio da je on svoj deo posla na igri Elden Ring završio još pre nekoliko godina, ali da razume dugi proces razvoja igara koji je sličan filmovima. Uz ovaj detalj, otkriveno je i da je Martin bio zadužen za kreiranje sveta igre, ne samo karaktera i zapleta, već kompletnog sveta u kojem će se igrači naći i sretati razna čudovišta i likove.

The Elden Ring će izaći 21. januara 2022. godine, kada ćemo konačno videti šta je sve Džordž R. R. Martin uradio zajedno sa developerima iz From Software studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top