PC

Upoznajte bolje Kena Bridge of Spirits svet u novom gemplej videu

Nije još mnogo ostalo do lansiranja Kena Bridge of Spirits igre, koja je privukla pažnju gejmera od kada se počelo pričati o konzolama nove generacije. Ember Lab studio je već prikazao novi gemplej iz igre na E3 događaju, ali stiglo je još detalja sa novim osmominutnim videom. 

Video je objavljen na kanalu youtube Cycu1, a prema njemu gemplej je snimljen na PC sa kontrolama za PS5, tako da on pretpostavlja da se radi o bildu na kome rade developeri. Snimak je sličan kao i onaj koji smo mogli da vidimo na E3, a igra će izaći 24. avgusta za PS5, PS4 i Epic Games Store. 

Da li mislite da će Kena Bridge of Spirits biti još samo jedan praznik za oči ili će sjajnu grafiku pratiti i sjajan gemplej?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top