PC

Dobili smo novi trejler i datum kada dolazi Demon Slayer igra

Konačno je izašao trejler kapitalac za novu igru CyberConnect2 studija, Kimetsu no Yaiba: Hinokami Kepputan, ili kako će igra biti poznata na engleskom, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles. Izdavač Aniplex je do sada izbacivao kratke trejlere koji su predstavljali različite karaktere iz igre, ali novi video je em duži od prethodnih, em smo dobili i datum kada igra dolazi na japansko tržište. 

U trejleru takođe možemo videti mnogo više gempleja od borbi u arenama između karaktera, koje su podsećale na igre iz Naruto serijala. Igra će izaći 14. oktobra u Japanu za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme. Kupci će moći da biraju između tri verzije igre. Standardne, deluks i ograničene edicije koja sadrži figuricu, crtež i držač za mobilne telefone. Za sada nije poznato kada će igra doći i na zapadno tržište, ali ne verujemo da će izdavač dugo čekati da nas obavesti. Pogotovo jer se Demon Slayer manga može takmičiti sa kompletnom američkom industrijom stripova po prodaji u jednoj godini, što je solidan broj obožavalaca na globalnom nivou. 

Priča u igri će pratiti Tandžira Kamadu sve do Mugen Trail arka, što znači, za one koji nisu upoznati sa animom/mangom, da ćemo morati da sasečemo dosta demona na tom putu. U versus modu možete da birate između 18 karaktera, a baš kao u prethodnim igrama CyberConnect2 studija, igrači u borbu mogu da povedu po dva karaktera.  

Trebalo bi da dobijemo još informacija o igri na Aniplex Online Fest-u koji će početi 4. jula od 19:00h po našem vremenu. U nastavku pogledajte novi trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top