Nintendo Switch

Još gempleja iz dugoočekivanog Metroid Dread

Nintendo je otkrio na ovogodišnjem E3 događaju da stiže nova Metroid igra nakon pauze od poslednjeg naslova Metroid: Samus Returns, koji je izašao za Nintendo 3DS pre četiri godine. Kažemo nova, ali Jošio Sakamoto je razmišljao o najavljenom Metroid Dread-u još od Metroid Fusion-a. Dread je trebao da bude nastavak Fusion-a, ali su tehnička ograničenja Nintendo DS-a bila prevelika da bi se stvorila igra kakvu je kreator zamislio. 

Nakon više od decenije planiranja, restartovanja razvojnog procesa, najava na praistorijskom E3 2009, Dread će konačno biti završen ove godine. Nintendo nije previše vremena potrošio pričajući o novoj Metroid igri na ovogodišnjem E3-u, ali ništa ne može sprečiti uporne fanove da nađu još informacija na internetu o njihovoj omiljenoj igri. Pogotovo kada je reč o vernim Nintendo gejmerima. 

U nastavku pogledajte nekoliko kratkih klipova gejmpleja iz igre (bez komentara). Pošto ćemo morati da čekamo Metroid Prime 4 još koju godinu, Metro Dread stiže taman da nam isčekivanje lakše padne. Metro Dread će biti Nintendo Switch ekskluziva kada se pojavi u prodavnicama 8. oktobra. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top