PC

Dragon Age 4 alfa verzija možda bude spremna pred sledeći EA Play

Dragon Age 4 se često pominje zadnjih dana na socijalnim mrežama. Glavni krivac za ovo je Twitter profil PlayStation Game Size, koji je objavio najnovija otkrića koja se tiču sledećeg nastavka epskog rpg-a. Prema ovom profilu, Dragon Age 4 bi trebao da se pojavi u databazi Sonijeve digitalne prodavnice, a nalog veruje da bi sledećeg meseca trebalo da dobijemo neku verziju igre. 

Podsećamo da je sledeći EA Play zakazan za jul mesec, tako da možda izdavač planira da tokom ovog događaja prosledi igru, u ranoj fazi razvoja, srećnicima i insajderima industrije da je testiraju. Ove glasine je teško potvrditi, ali ne možemo da ne primetimo da se zadnjih dana često vrti ime Dragon Age 4 na internetu. Možda ćemo zaista vrlo uskoro dobiti više informacija o novoj igri BioWare-a. 

EA Play Live trebalo bi da se održi 22. jula od 19:00h po našem vremenu, a ne zaboravite da će uvod u događaj trajati oko sat vremena, tako da možda i u ovom segmentu bude prezentovan Dragon Age 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top