PlayStation 4

Možda dobijemo prvi God of War Ragnarok gemplej video ovog leta

Osnivač XboxEra vebsajta došao je do saznanja da Sony planira da prikaže prvi gemplej novog God of War nastavka na događaju nakon ovogodišnjeg E3-a. On je na Twitter-u podelio informaciju da mu je rečeno da ćemo u bliskoj budućnosti ponovo videti besnog Spartanca Kratosa u akciji. 

Iako i dalje nije sigurno kako će zvanično glasiti ime novog nastavka, Sony je skoro potvrdio i da igra neće biti PS5 ekskluziva, već će doći i na PS4 konzolu. Kreatori God of War serijala se još nisu oglasili, i ne znamo da li zaista planiraju da prikažu Kratosa ove godine, tako da nam jedino ostaje da se nadamo da su glasine tačne. 

God of War je debitovao 2005. godine na PlayStation 2 konzoli, a i dalje je jedno od najuspešnijih intelektualnih svojina koje je kompanija objavila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top