PC

Team Fortress 2 i dalje veoma živahan – oboren rekord u broju igrača

I nakon 14 godina popularnost igre koja je lansirala žanr timskih pucačina se ne stišava. Team Fortress 2 je oborio sopstveni rekord u istovremenom broju igrača koji se nalazili u igri. Prošlog petka na Steam platformi zabeleženo je 151,253 igrača. Prethodni rekord je postavljen prošlog decembra kada je na Steam-u bilo 147,360 igrača.

Kako je uopšte moguće, da nakon svih ovih godina, Team Fortress 2 i dalje ima veoma solidnu populaciju? Prošle nedelje igra je ažurirana i ubačene su nove kozmetike za leto 2021, u kojima se nalazi 18 predmeta kojima je doprinela zajednica i šest vizuelnih efekata koje su napravili igrači. Snakewater maps je dorađena kako bi se poboljšalo kretanje. Ažuriranje će popraviti i ponašanje botova.

Pored toga što su Counter-Strike: Global Offensive i Dota 2 najuspešnije igre Valve-a, izuzetan je poduhvat da igra stara 14 godina i dalje uspeva da se takmiči sa modernijim igrama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top