PlayStation 4

Housemarque i Bluepoint Games zvanično u Playstation timu

Sony sve više širi svoju kolekciju studija koji rade za Playstation, a novi član je postao i Housemarque koji je odgovoran za PS5 ekskluzivu Returnal. Igra je jedna od najambicioznijih poduhvata studija do sada, i sklopila je prepoznatljivi roglajk gemplej i interesantnu priču koju igrači mogu da istraže bez obzira koliko puta kretali iz početka. Možete pročitati i kakav je utisak igra ostavila na naše gejming doktore.

Vest je objavljena preko zvaničnog Playstation Twitter naloga, a nenadano smo dobili i još jednu informaciju. Ljudi koji stoje iza japanskog PlayStation Twitter profila su izgleda prerano počeli da nazdravljaju sa sakeom. Umesto slike Housemarque studija, na Twitter profilu je objavljen logo Bluepoint Games-a.

Iako zvanični blog pominje mogućnost spajanja sa Bluepoint-om, neko je slučajno uspeo da nam otkrije Sony-jeve namere unapred. Bluepoint Games je već radio na nekoliko poznatih naslova koje su i PlayStation ekskluzive. Studio je učestvovao u the Shadow of the Colossus rimejku, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush Remastered i God of War Collection-u. Nova dva studija se priključuju Bend Studio-u, Guerrilla Games, Insomniac Games, Media Molecule, Sucker Punch Productions i Team Asobi-u, koji već rade za Sony.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top