PC

Remedy radi na Control nastavku i multiplejer igri iz istog univerzuma

Za sada je jedino poznato da nova igra Remedy Entertainment-a i 505 Games-a nosi šifrovani naziv ‘’Kondor’’ i da će biti smeštena u isti svet kao i singleplejer igra. Remedy uglavnom kreira igre za jednog igrača, ali su kreatori obožavaoci i multilejer žanra, jer igranje sa ljudima može da dodatno zabavi ili zakomplikuje igranje.

Developeri su stvorili Control svet koji sadrži mnoštvo priča, događaja, likova i mesto gde se neočekivane i neobične stvari događaju. Direktor igara Mikael Kasurinen je izjavio da sa ulaskom Džesi u Oldest House, priča je tek pokrenuta, a tim želi da nas upozna sa još stvari koje se nalaze u ovom svetu. A po njihovim rečima, ima ih dosta.

I pored toga što nemaju mnogo iskustva u pravljenju multiplejer igara, tim je zadovoljan sa trenutnim progresom i uzbudljivim mogućnostima koje donosi novi žanr. I pored toga studio mora da preispita svoje uglove, tehnike i način razmišljanja, ali sve ovo vide kao jedan veliki izazov.

Remedy radi i na nastavku igre Control, ali sa većim budžetom. Kasurinen napominje da ne očekujemo uskoro nikakve prezentacije o ovim igrama, ali da dolaze druge stvari iz studija koje bi trebale da nam se svide.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top