Vesti

Visoke temperature zatvaraju vrata razvojnih studija

Vrućine izazivaju gomilu nevolja stanovništvu koji se nalazi u severnoj hemisferi, što dovodi do zdravstvenih teškoća, promena na putevima, ali i primoranom zatvaranju studija.

U Sijetlu, gradu koji nije poznat po visokim temperaturama, ovih dana je zabeležen rekord na termometrima sa temperaturom koja prelazi 45 stepeni celzijusa(oko 113 stepeni na Farenhajtovoj skali).
Pošto spada u grad u kojem temperature nisu preterano visoke i mnogi ne razmišljaju preterano o rashladnim sistemima, previsoka toplota dovela je do toga da Bungie, developer iza Destiny igara, privremeno zatvori svoja vrata i radnike pošalje kući.

Jedan od čelnika studija Bungie, na Twitteru je objavio kako se studio ranije zatvara 29. juna zbog ekstremnih vrućina u gradu i svi zaposleni odlaze kući. U Sijetlu se mnogi prilagođavaju situaciji, a Amazon je u ovom gradu rešio da svoj poslovni prostor ustupi građanima koji žele da se sklone od vrućina.

Vrućine su aktuelne i kod nas, što nam malo otežava rad na predstojećem dvobroju Play! časopisa, ali nadamo se da će se temperature barem malo sniziti, kako bi vi u miru mogli da uživate u svemu što vam spremamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top